Direktlänk till inlägg 5 oktober 2011

Fascismens rätta ansikte

Av Info Krig - 5 oktober 2011 21:41

 

Obama Regimen har två huvudproblem, det ena är den påstådda överbefolkningen och den andra är den industriella föroreningen. Man vill avbefolka världen och man för en hysteri kring global uppvärmning, CO2 och ozonhål etc. En agenda som uttrycker en djup oligarkisk ideologi, som är emot tekniska lösningar som ger folket samma möjligheter som dom privilegierade elitiska oligarkerna. Dom hatar helt enkelt lösningar som hindrar dom från att ta över världen.


Vi ser samma sak från den fanatiska klimatsekten som ser industrin som ett problem. En industri man vill mjölka ur på så mycket pengar som möjligt. Det andra problemet som oligarkerna ser det - är alltid den påstådda överbefolkningen. Redan under antiken ansåg dåtidens oligarker att det var värt att utrota trojaner under det 10åriga kriget mellan Grekerna och Troja. Så oligarkernas fördomar är tidlösa och samma då som nu. Dom hatar vetenskap, dom hatar teknologi, dom hatar industri och dom är också övertygade att världen är överbefolkad.


Under slutet av 1800-talet närmare bestämt 1883 när vulkanen krakatoa hade sitt stora utbrott som täckte jorden med rök och aska - fanns det under samma tid författare som John Ruskin, och en grupp fascister och extremister inom brittiska akademier som kom ut med idéen att föroreningar var samhällets fel. Detta tilltag var deras sätt att attackera industrialiseringen och skylla föroreningarna på industrierna. Ända sedan dess är den brittiska oligarkin den mest extrema i världen. Fram till och med Prins Phillip som sa, att om han kunde skulle han vilja bli reinkarnerad som ett dödligt virus och slå ut massorna för att lösa deras påstådda problem med överbefolkningen. Inte ens Adolf Hitler gick lika långt i sina offentliga utlägg som Prins Phillip om sina åsikter.


Under hösten 2009 ägde en del viktiga internationella möten rum. Bl.a G20 (The Group of 20) i Pittsburgh och IMF’s möte (Internationella valutafonden) i Istanbul. Ur dessa möten framträder ett politiskt projekt från den Anglo-Amerikanska oligarkin tillsammans med den Europeiska Centralbanken och deras Japanska intressenter, som kan sammanfattas enligt följande:


IMF - skall göras till en central global ekonomisk diktaturmakt, och sättet dom vill göra detta på är att göra IMF till centralbanken av alla centralbanker. Så vi har idag Federal Reserve, Europeiska Centralbanken och Bank of Japan. Men ovan dessa tre finns ytterligare ett toppskikt av oligarkin som har rollen som bestämmande regulator och som lånar ut pengar till alla nationella riksbanker - IMF! Det finns en tydlig hake för att få dessa lån av IMF:


Landet som vill låna är tvingade att skriva under ett avtal vari det låntagande landet uttrycker sitt engagemang att ta del av IMF’s villkor. Dessa villkor har en mycket specifik ekonomisk doktrin som kallas ”The Washington Consensus” och det innebär följande för låntagaren:


• Avregleringar

• Privatisering

• Avvecklande av det sociala skyddsnätet

• Krossande av fackföreningar

• Förstöra den offentliga sektorn


IMF vill köra ner länderna i botten så dom lätt kan köpas upp och exploateras av den makthungriga oligarkin. Detta leder till att IMF kommer i en allsmäktig position. Valutan för denna globala ekonomiska diktatur finns redan sedan länge och kallas SDR (Special Drawing Rights). ”The Washington Consensus” har inga tidigare succeer med sig i bagaget. Dom har alltid misslyckats - eftersom dom ökar fattigdomen i världen, dom stänger ner industrier och ökar arbetslösheten. IMF’s chockterapi är vida känt som: ”ekonomisk död” eller härdsmälta.


Ta t.ex Argentina som lånade 10 miljarder US-dollar av Hugo Chavez (Venezuela) för att betala av sin skuld till IMF bara för att göra sig av med IMF’s involvering i landets ekonomi. Ett smart drag då riskerna för länder att låna av andra länder är betydligt mindre. Problemet är om vi ser till dom andra kandidaterna; Euron och den japanska Yenen, där vi ser att dom har en ännu mindre möjlighet att bli den enda unika valutareserven globalt. Och det värsta av allting är en syntetisk, internationell valuta som SDR.


Historiskt sett har IMF förstört tredje världens ekonomier återigen genom avindustrialisering, avregleringar, krossande av fackföreningar, privatisering och förstörande av samhällens sociala skyddsnät. Detta har skett varje gång ett land ur tredje världen vänt sig till IMF för att få lån. Den värsta saken är att landet förlorar då sin nationella suveränitet. Ett land som är i klorna på IMF är inte längre självständigt. USA som tidigare kunde exportera sina varor och tjänster till tredje världen, kan inte längre göra detta till länderna som IMF kontrollerar, eftersom deras ekonomier har kidnappats.


Andra länder som fått lov att vända sig till IMF:


• Frankrike på 50-talet

• Italien och Storbrittanien på 70-talet

• Grekland den senaste tiden.


Och varje gång ett land får ”hjälp” av IMF får dom skriva under ett giftigt avtal med vansinniga villkor. Tillbaka till USA och faran som just nu råder - USA är nu tvingade att vika ner sig inför detta monster. Ett IMF som jänkarna själva skapade iomed Bretton Woods Konferensen.


Mötet gick av stapeln den 1-22 Juli 1944 och var en samling med 730 delegater från alla allierade nationer vid Mount Washington Hotel i New Hampshire. Syftet var att regulera den internationella monetära ordningen i slutfasen av andra världskriget. Avtalen som skrevs under vid konferensen hade som syfte att upprätta bl.a IMF(men även GATT och IBRD). Ett citat från öppnandet av konferensen:


”The economic health of every country is a proper matter of concern to all its neighbors, near and far” - av President Franklin D. Roosevelt


Involverade oligarker är bland andra George Soros, Maurice Strong, Dominique Strauss-Kahn och resten av alla finansoligarker som alla skulle vilja klä av USA från dess tillgångar med hjälp av IMF’s diktatur och villkor.


MISSA INTE VIDEOKLIPPET:


Fascismens rätta ansikte

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Info Krig - 7 oktober 2011 14:40

Om någon sa till dig att 26 personer äger en femtedel av jordens landyta och att 1 person äger en sjättedel av världen skulle du förmodligen titta skeptiskt på vederbörande och sen skaka på huvudet.   Om de dessutom påstod att under större delen ...

Av Info Krig - 6 oktober 2011 16:07


  Genmanipulation anses av experterna vara nästa stora tekniska genombrott som kommer att förändra våra villkor på jorden. Den jämförs med ångmaskinen som satte fart på den industriella revolutionen.   Genmanipulation påstås medföra bland ann...

Av Info Krig - 6 oktober 2011 15:26

  När aktiespekulanten Alessio Rastani bjöds in till BBC för att prata om den ekonomiska räddningsplanen för Europa chockade han programledarna genom att säga att det inte är regeringar som styr världen utan investeringsbanker som Goldman Sachs. H...

Av Info Krig - 5 oktober 2011 21:53


  På grund av den allt mer aggressiva förändringsagendan i Sverige har vi valt att spåra roten till problemet och har funnit en till synes allmänt okänd och nedtystad fascistisk ideologi.   En cynisk och radikal överklass och dess hantlangare....

Av Info Krig - 5 oktober 2011 21:31


  Under tiden som leverantörerna av HPV-vaccin strider sinsemellan vem som ska få leverera sitt vaccin ut till skolorna sitter många oroliga föräldrar och funderar om deras skolflickor verkligen behöver ta detta omdiskuterade vaccin.   Läkeme...

Ovido - Quiz & Flashcards